2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
logo

Om Forever

foreverAtt leva aktivt och ta hand om sig ligger i tiden och allt fler människor intresserar sig för naturliga alternativ som ger dem både kvalitet och resultat. Forever är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom kosttillskott och

hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Produkterna bygger på ekologiskt odlad Aloe vera från företagets egna plantager. Genom att äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan Forever kontrollera och garantera högsta kvalitet.

Extrainkomst

Vill du ha en extrainkomst, byta jobb eller är du ute efter en helt ny livsstil?

Vi jobbar med ett företag som heter Forever Living Products. Vi erbjuder produkter av världsklass inom hälsa och hudvård.

Forever erbjuder ett varierande jobb som är kul och enkelt och det enda du behöver är:

  • Att vara minst 18 år, ha lätt för att le och att ta eget ansvar.
  • Utbildningen är gratis.

Vill du veta mer hör av dig till oss!

Om oss

Regina Jobs Axelssonregina

Jag kom i kontakt med Forever första gången i november 2004, då jag började dricka den fantastiska gula dunken.

Har levt som slav under läkemedelsbranschen och blev inte bättre för det. Har någonstans förstått att min huvudvärk, värk i kroppen och sömnbrist inte berodde på brist av Alvedon eller andra läkemedel. Kroppen behöver vitaminer och mineraler mm.
Till en början var jag enbart intresserad av produkterna men insåg senare att det här skulle bli början på mitt nya liv.

Har jobbat inom hotell & restaurangvärlden tidigare och tyckte själv att jag var väldigt duktig. Men lönen var inte speciellt bra, jag borde haft prestationslön det är mer rättvist.
Idag hjälper jag andra människor att starta egna verksamheter inom hälsobranschen, stora eller små det väljer de själva.

Läs mer på Reginas sida på Forever

 

NYHETER

KONTAKT

Team Jobs Floating & Aloe Vera HB

Hanverkargatan 8
781 71 Borlänge

Tel: 0243-184 38

Regina Jobs Axelsson

Telefon: +46 (0)70 – 396 25 22
E-post:regina@teamjobs.se